KADROMUZ

Birce BAŞTUĞ - Okul Müdürü

01.09.1985 yılında Mersin’de doğmuş olup aslen Aksaray’lıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Aksaray’da, Lisans Eğitimlerini Ankara Gazi Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği (2008), Ankara Gazi Üniversitesi  Sosyal Bilgiler öğretmenliği (Yandal 2008) , Ankara Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği (2013), Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (2013, Çift Anadal) , Yüksek Lisans Eğitimini ise Gazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi (2022) bölümünde ‘’Özel eğitim okulu yöneticilerinin öğretim liderliği davranışları ile öğrenen okul arasındaki ilişki ve bazı değişkenlere göre incelenmesi’’ tezi ile tamamladı.

Bir çok seminer ve kurslara katılmış olup Gazi Üniversitesi ´´Yaratıcı Drama ´´ , ´´ Diksiyon´´ , ´´Tiyatro Yönetmenliği ve Sanat Danışmanlığı´´ semineri başarı belgesi 2007-2008, Uluslararası katılımlı İzmir 1. Otizm Kongresi Katılım Belgesi 2012, Ankara Üniversitesi 9.Öğrenci Kongresi  ´´ Üniversite Öğrencilerinin Kaynaştırmaya İlişkin Tutumlarının Karşılaştırılması ´´ konulu bildiri 2012, Çocuk Değerlendirme Testleri Başarı Sertifikası  2014  ( Ankara Gelişim Tarama Envanteri , Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi , Frankfurter Dikkat Testi , Good-Enough Harris Bir Adam Çiz Testi , Aile Çizimi Testi ,Metropolitan Okul Öncesi Olgunlu Testi , Gessel Testi , Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi , Porteus Labirentleri Testi , Kent E.G.Y Testi , Bender -Gestalt Testi , Louisa Düss Psikanalitik Hikayeler Testi , Beier Cümle Tamamlama Testi.), ETEÇOM ( Etkileşim Temelli  Erken Çocuklukta Müdahale) uygulamacı sertifikası  2014, Ankara- Eğitsel Değerlendirme ve Tanılama Materyallerinin Standartlaştırılması Çalıştayı 3 2017, Ankara- Eğitsel Değerlendirme ve Tanılama Materyallerinin Standartlaştırılması Çalıştayı 4 2017, Ankara- Eğitsel Değerlendirme ve Tanılama Materyallerinin Standartlaştırılması Çalıştayı 5 2017, Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri projesi 2017 (Eğitim uygulama programlarının iyileştirilmesi çalışmaları) 2017 bunlardan bazılarıdır.

2008-2009 yıllarında Aksaray Yenikent Atatürk İlkokulunda Ücretli Öğretmenlik ile göreve başlayıp Keçiören Özel Eğitim Uygulama Okulu 2013-2017,  Şair Nedim İlkokulu (Karapürçek/Mamak) 2017, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü- Görevlendirme Öğretmen 2017-2020, Mamak Hurin Yavuzalp Özel Eğitim Meslek Okulu- Müdür Yardımcılığı 2020-2021, Mamak Yıldız Özel Eğitim Uygulama Okulu- Müdür Yardımcılığı 2022, Keçiören Özel Eğitim Anaokulu- Kurucu Müdürlük 2023 görevlerinde bulundu.

31.10.2023 tarihi itibari ile Birce BAŞTUĞ, Şehitlik Özel Eğitim Anaokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır.

1 çocuk annesidir.